Felhívás a topolyai fiatalok számára
Felhívás a topolyai fiatalok számára

05.07.2022.

0 Komentara

Felhívás a topolyai fiatalok számára

Légy részese egy beszélgetésnek amellyel hozzájárulhatsz, hogy megváltozzon a fiatalok közösségi felületekhez való hozzáállása! Gyere és ülj te is a kerekasztalhoz!

 

Ha szeretnél részt venni a topolyai ifjuságpolitika fejlődésében, úgy érzed van mondanivalód, itt az alkalom, tapasztalataid megosztásával segíteni tudsz társaidon. Várunk Topolya Község Ifjusági irodájában (Titó Marsal utca 44 - az emeleten).

Projektünk egyik célja lehetőséget biztosítani a fiatalság számára, hogy nyíltan és nyilvánosan beszélhessen tapasztalatairól, igényeiről, ezzel hozzájárulva egész társadalmi rendszerünk fejlődéséhez.

Felvétel indul!

A beszélgetésekről készült hangfelvétel ősztöl a nagy nyilvánosság számára is elérhető lesz. A nyár folyamán különböző témákat tervezünk a "KEREK ASZTAL" terítékére tenni.

Részvételi szándékod jelezd a radioglasomladine@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon: 064/30-63-733, de ha csak betoppansz akkor sem maradsz szék és tér nélkül, ahol elmondhatod te mit gondolsz.


Projektünk a Tartományi Sport és Ifjusági Titkárság támogatásával valamint Topolya Község Ifjusági irodájával együttműködve jön létre.

Digitalna umetnost bez četkice
Prethodna
Digitalna umetnost bez četkice
Komentara
Pošalji komentar
Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.